ENGHU

Design és márkaépítés.

Ha épp nem csináljuk, akkor blogolunk róla.

 

A cuccok királynője: Supermarket Sarah

A Supermarket Sarah egy webshop, ahol elképesztően izgalmas vásárolni. Sarah Bagner ugyanis megvalósította azt, ami a legtöbb online boltból hiányzik: egy személyes és inspiráló vásárlási élményt. Hogyan? Egyszerűen fogta a termékeket, és csodaszép kompozíciót épített belőlük a nappalija falára. Ebből válogathattak aztán a weboldalra látogatók. A siker elsöprő volt: híres brandek és designerek állnak sorba, hogy nekik is lehessen egy faluk Sarah online boltjában.

 

 

Mit tanulhatsz Sarah-tól?

 

Felejtsd el a bevett szokásokat!

 

Sarah sikere abban rejlik, hogy homlokegyenest mást csinált, mint a többiek. Míg mindenki arra koncentrált, hogy gyors és praktikus webshopja legyen, ő szórakozást akart nyújtani az embereknek. Hogy otthon ülve is átélhessék a boltok hangulatát, a keresgélés izgalmát és a tervezők személyes történeteit. Mert ez az a plusz, amit a vásárlás igazából jelent. A Supermarket Sarah pedig pontosan ezt az élményt adja néhány kattintás alatt.

 

Vond be a közönséged!

 

Az élményen túl a webshoppal egy vadonatúj közösségi platformot is teremtett. A kreációkban designerek, világmárkák, kézművesek és bolhapiaci árusok termékei találkoznak, és mindenki hozzátesz valamit a végeredményhez. A koncepció mindig Sarah-tól jön, de szinte bárki küldhet neki tartalmat. Két éve egy könyvet is kiadott arról, hogy hogyan csinálhat bárki otthonra saját Supermarket Sarah falat, a hűséges rajongótábora pedig világszerte izgatottan várja, hogy mivel áll elő legközelebb.

 

Legyél a márkád középpontja!

 

Bár ma már közismert nevekkel dolgozik együtt, Sarah mégis nagy hangsúlyt fektet a személyes márkája építésére. Hiszen az ő stílusa és látásmódja volt az, ami miatt a webshop berobbant a köztudatba. Ezért ő választ ki minden egyes terméket, és még mindig saját kezűleg építi az új kompozíciókat. 

 

 

Nézd meg te is, mivel tört ki Sarah a webshopok sablonos világából, és gondold végig, te hogyan tudnál valami igazán extrát adni a vásárlóid életéhez.

 

www.supermarketsarah.com 




Vissza

DekoRatio Branding & Design Stúdió

Honnan tudjuk, mi tesz egy ambiciózus vállalkozást sikeres márkává?

Olvasunk, inspirálódunk, ötletelünk és kipróbálunk.

Honnan tudhatod te is, milyen a jó design és az ügyes márkaépítés?

Olvasd a blogunkat!

Kitűnő hazai példák és inspiráló gondolatok a nagyvilágból. Erről szól a DekoRatio Blog.

Te is ismersz szuper magyar márkát? Küldd el nekünk, hogy megoszthassuk!

 

blog@dekoratio.hu