ENGHU

Design és márkaépítés.

Ha épp nem csináljuk, akkor blogolunk róla.

 

A magyar grafika nagykövetei leszünk Londonban

Eddig rengeteg hazai cégnek segítettünk szebbé és jobbá válni, 2015 decemberétől pedig Londonban adjuk el a koncepciózus magyar designt.

A magyarországi munkák mellett az elmúlt időszakban már dolgoztunk külföldi partnereknek arculattervezési projekteken, de a hivatalos angliai piacra lépésünket múlt héten tartottuk Európa legnagyobb üzleti kiállításán Londonban, a harmincnegyedik Great British Business Show-n.

 

Mindenképpen valami olyan dologgal szerettünk volna előállni, ami nemcsak felkelti a látogatók érdeklődését, hanem le is nyűgözi őket. Ezért a Kiss Miklós által tervezett hiperextra pop-up standdal készültünk, ami látványban egy fashion boutique, egy art gallery és egy magazinos stand keverékét hozza. A cél az volt, hogy rendhagyó, izgalmas és interaktív módon mutassuk be magunkat, a portfóliónkat, illetve a DekoRatio HUB-os designerek munkáit. 

 

Szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy egyöntetűen lelkes és kivételesen pozitív visszhang érkezett gyakorlatilag mindenkitől, akivel találkoztunk. Ezzel ismét bebizonyítottuk, hogy a magyar tervezők igenis világszínvonalon alkotnak és hogy London nyitott a hazai tervezők munkáira. Ez az a két tényező egyébként, amire az egész külföldi stratégiánkat alapozzuk.

 

A kiállítással egy időben indult el az angol piacra célzott weboldalunk a www.dekoratio.co.uk is.

 

Ez nemcsak egy út kezdete, hanem annak a nagyjából 2012 óta tartó tudatos felkészülési folyamatnak a vége is, ami alatt folyamatosan készültünk erre a kivételes pillanatra. Amellett, hogy az évek folyamán az angol fővárosban felmértük az ottani piacot és számos helyi tanácsadóval és piaci szereplővel konzultáltunk elképzeléseinkről, közben itthon felépítettünk egy olyan szupercsapatot, akikkel világszínvonalon meg is tudjuk valósítani a 2-3 év alatt finomra hangolt szolgáltatáscsomagunkat. 

 

Cél, hogy hírét vigyük a világban, hogy Budapest egy új kreatív központ és így a 'Designed in Budapest' egy világszinten elismert címke legyen. Illetve cél az is, hogy a magyar tervezők munkáit a világpiacon tudjuk értékesíteni és csatornát jelentsünk nekik izgalmas külföldi munkákhoz.




Vissza

DekoRatio Branding & Design Stúdió

Honnan tudjuk, mi tesz egy ambiciózus vállalkozást sikeres márkává?

Olvasunk, inspirálódunk, ötletelünk és kipróbálunk.

Honnan tudhatod te is, milyen a jó design és az ügyes márkaépítés?

Olvasd a blogunkat!

Kitűnő hazai példák és inspiráló gondolatok a nagyvilágból. Erről szól a DekoRatio Blog.

Te is ismersz szuper magyar márkát? Küldd el nekünk, hogy megoszthassuk!

 

blog@dekoratio.hu